10 adevăruri de enervat lumea

În week-end au fost proteste în Iași (unde mă aflu) și astfel am dat peste lume foaaaarte pestriță. Mai pestriță și mai diversă decât poate tolera sufletul meu mic și negru și intolerant și bigot și cum mai zic leftiștii că îs eu.

Această interacțiune pestriță mi-a amintit de ce colțișorul ăsta canapelist stă foarte departe de asocieri explicite cu partide sau organizații în civil civice. Dar și de ce, la o adică, totuși arahatienii sunt cancer în vreme ce „ăilalți” sunt doar un guturai mai nașpa (Covid19, gen). Arahatienii (dar și gunoaiele peneliste, escrocii JURMAliști și alte lighioane) m-ar ține în pușcărie pe viață sau m-ar omorî direct pentru că sunt sceptic la tâmpeniile extremiste pe care aceștia le slobozesc în public – în vreme ce „ăilalți” doar m-ar înjura des când aș continua să-mi văd de viață fără să-mi pese de tot felul de ciudați obscuri. De-aia cei din urmă totuși sunt preferabili. Să fiu înjurat nu-mi place, dar îs obișnuit și tolerez de zeci de ani. Dar uite că la pușcărie (fie ea și medicală și ”temporară”) nu vreau sub nicio formă oricât câcat pseudo-științific ar mânca idioții și escrocii din acest Guvern sau din orbita carantinistă în genere.

Chiar și-așa, în spiritul toleranței, trebuie enervați toți cu adevărul în mână. Așadar, să-i dăm drumul.

1. Măștile pe-afară nu ajută. Deloc. Da’ chiar deloc

A pretinde că măștile pe-afară „salvează vieți” este direct minciună sfruntată și dileală extremistă. Oricine pretinde așa ceva în public este ori prost făcut grămadă ori rău intenționat. Nu, nu există cale de mijloc. Nu după un an.

Oamenii care pretind asemenea tâmpenie monumentală în public trebuie direct înjurați și marginalizați. N-ai ce să discuți cu asemenea dilii și nu trebuie să o faci decât dacă există o „audiență neutră” – caz în care argumentul trebuie să fie în zona faptului că interlocutorul este nebun, imbecil, rău intenționat, caz psihiatric sau direct agent plătit (în funcție de audiență) și, drept urmare, nedemn(ă) de-a fi luat în serios de orice om non-tâmpit și civil pe bune.

Nu mai zic de faptul că mai toate „măsurile” sunt cam pe același calapod. Nu de alta dar îs deja 7 săptămâni de când n-a venit apocalipsa în Iowa (zero „măsuri”). Nici în Texas. Nici în Florida. Nici în Suedia. Nici în Belarus. Da, da, știu, știu, Belarus minte la cifre. Bă da’ toți?! Dacă îți este mai ușor să crezi că un Medal of Honor (guvernatorul din Texas) minte în sincron cu un dictator bolșevic (Lukașenko) decât să crezi că „experții” pur și simplu duduie de proști și habar n-au ce fac,… atunci am un pod de vânzare. În Malmö. Rog seriozitate.

2. Flavia Groșan e dilie. Pe bune!

Luați-i postările duduii (încă publice) de dinainte de dileala pandemică și derulați până în prezent. Duduia nu e cu toate țiglele pe casă. Ceea ce, desigur, o face ușor discreditabilă.

De-aia v-o și bagă presa pe gât. Ca să vă distragă atenția. E parte dintr-un storyboard. Citiți aici despre ce-i aia un storyboard și la ce ajută el în advertising și marketing.

N-ar fi o mare tragedie dacă măcar mesajul ei (și al fanilor ei ușor impresionabili) ar fi fundamentalmente corect și complet. Dar… nu-i. E parțial corect și incomplet. Și înțesat cu minciuni (cei 1000 de pacienți „vindecați miraculos” de duduie sunt șocant de absenți).

Habar n-am (și nici voi nu știți!) tot storyboard-ul încă. Dar e de privit cu atenție pe lângă Flavia Groșan. Când presa Sistemului dă volumul mai tare pe subiecte marginale, atunci e cazul de uitat mai cu atenție că sigur alt subiect mai demn de atenție este brusc ignorat. Poate or fi efectele vaccinurilor? Sau poate ceva de molfăit pentru ăștia care chiar ar vrea să aducă modelul sârbesc în România?

Oricum, dacă pui botul la povestea cu zâna Flavia Groșan… e timpul să schimbi sursele de informare.

3. Orașele României au infrastructură de curent perimată

Zilele astea circulă printre oameni deloc proști o poveste despre pene de curent sau oprirea iluminatului stradal aparent coordonat și cu ”multe coincidențe”.

Evident, nebun cum sunt, am zis să verific și să rog alți oameni similar de nebuni ca mine să facă la fel.

Concluzia de etapă e cam așa: Da, sunt coincidențe. Fix străzile cu infrastructură precară au cam tot avut probleme în ultimele două luni. Și cele cu infrastructură mai de Doamne-ajută nu prea au avut sau au fost opriri anunțate. Verificarăm în Galați, Iași, Vaslui, Cluj, Baia Mare, Brașov și București.

La mine la țară erau din astea constant în martie și octombrie. Din 1990 până în 2019 când în sfârșit s-a refăcut infrastructura cât de cât și de-atunci n-au mai fost. Noroc că în 2019 nu era pandemie ca să suspecteze norodul conspirații.

Da, da, știu – numai cei paranoici supraviețuiesc. Dar nici să ții mintea așa de deschisă la posibilități până-ți cad creierii pe caldarâm nu-i tocmai sănătos. Pe lângă coincidențe (sub 5 la număr într-o săptămână în atâtea orașe) mai trebuie și explicații – nu doar presupuneri.

4. Great Reset și WEF chiar există

Doar pentru că există dilii (unii din ei puși intenționat – că doar black propaganda nu s-a inventat ieri) – nu înseamnă că nu există și nasoale pe față.

Forumul Economic Mondial chiar există. Și Great Reset chiar e un plan (plan, nu conspirație!) de a distruge sistematic bunăstarea, prosperitatea și libertatea oamenilor obișnuiți. Au și website oficial. Și îți spun pe față, pe site-ul lor, că nu vei deține nimic și vei fi fericit.

Desigur ”fact-checkerii” îți spun că nu știi să citești. C-așa e în epoca modernă. Îți spune Gigel că vrea să te fure și să-ți pună bocancul pe gât și apoi vine angajatul lui Gigel să-ți spună că ți s-a părut și că n-ai auzit tu bine. Și apoi ești cenzurat dacă nu ești de acord cu angajatul lui Gigel.

Sigur, aceste adevăruri nu justifică o isterie de masă. Dar nu justifică nici schimbarea subiectului și neobositul conspicuous shilling cu mantre de tipul ”da bă, bilgheiț 5G” ori de câte ori vine vorba de subiectul ăsta.

Apropor de Bill Gates, nu trebuie să citești InfoWars sau mai-știu-eu-ce dilii de pe internet ca să afli că acțiunile băietului de la Microsoft reprezintă un pericol la adresa libertății și sănătății globale. E suficient să citești British Medical Journal (cea mai veche publicație medicală din lume, cum ar veni) că afli cu detalii și de ce și cum se întâmplă asta.

5. Vaccinul chiar e un experiment

Valuri și valuri de băieți și fete (desigur, toți civili) încearcă din răsputeri să vă convingă că vaccinul anti-Covid e foarte sigur și nu e un experiment. Atâta doar că nu știe nimeni dacă chiar e foarte sigur (e posibil să fie – dar nu știi asta!) și chiar este un experiment.

Din păcate, mulți se apucă să înjure producătorii de vaccinuri – neremarcând că problema nu e acolo ci chiar la guverne și „experți”. Producătorii serurilor spun pe față, în prospect, că până în 2023 sunt în experimente. Prospectul de la Comirnaty (vaccinul Pfizer) se găsește în limba română pe website-ul Autorității Europene a Medicamentului. Și la pagina 19 din acel document scrie producătorul cu mânuța lui că până în 2023 este în teste.

Guvernele, însă, mint cu nerușinare și cu bună știință. Dacă-i credeți, e doar vina voastră, căci nu e prost cine cere, prost e ăla de dă. Or,… dacă un guvern criminal și genocidar precum guvernul PNL vă cere să-i credeți pe cuvânt… știți voi.

Acum, la fel de drept e că serurile lu’ Pește-Prăjit s-ar putea să fie oarecum eficiente. Dar e onest să admiți că nu știi. Și foarte onest e să le spui ălora de vin la înțepat că participă la un test. Sunt destui voluntari, nu-i stress.

Neonest (și criminal de-a dreptul) este să minți. De-aia unii dintre băieții și fetele (desigur toți civili) de prin Guvernul României trebuiesc acționați numaidecât în instanță iar ordinele lor trebuie obligatoriu sabotate și ignorate. Căci cu criminalii nu se discută rațional.

Și-aici e baiul. Că în loc să discutăm pe cifre, avem mehlem aruncat prin ventilator. Pe de o parte slujitorii regimului din Cântarea Pandemiei care nu mai prididesc în a-i face teroriști pe ăia care nu pun botul la vrăjeala lor și, pe de altă parte, slujitorii altor cauze (sau plictisiți, sau radicali de meserie) care nu mai prididesc în a amesteca adevărul cu minciuni sfruntate doar-doar de nu observă prea mulți și iese și de-un vot.

Un lucru e sigur, însă: Vaccinarea obligatorie cu un produs experimental e direct criminală. Și condiționarea a orice de înțeparea cu aceste produse experimentale este nazism. Oricât de mult v-ar spune slujitorii PNL-ului că nu-i așa!

În mod absolut surprinzător, până și Newsweek (publicație controlată de PNL și deținută parțial de Marius ”Vasilescu” Bostan) a rulat totuși știrea că vaccinarea experimentală în mijlocul unei epidemii nu e tocmai cea mai bună idee. Foarte probabil tot din vreun interes financiar obscur dar contează mai puțin. Informația e totuși reală.

Eh, și acum compară ce zisei aici cu țipetele Cântării Pandemiei sau cu țipetele Ălorlalți. Și uite-așa-ți piere tot cheful…

6. Guvernul României chiar este criminal și iliberal

Oricât te-ai chinui să negi, România este astăzi o țară iliberală condusă de un guvern criminal. Asta e realitatea. Ce faci cu informația asta depinde de tine.

Însă a încerca să negi realitatea e cea mai proastă idee. Când guvernul îi numește „teroriști” pe cei care nu-s de acord cu imbecilitățile extremiste ale lui Cîțu, Arafat, Moldovan, Cherecheș și alți adepți ai comunismului epidemiologic – aceea, dragii moșului, nu este o țară liberă.

Când pe teritoriul țării se află lagăre de exterminare și unități de tortură în sensul legii denumite eufemistic „spitale” – iar discuția despre această realitate nu este aproape deloc permisă – aceea nu este o țară liberă. Poți să te minți singur(ă) cât vrei, dar România este o dictatură.

E drept, o dictatură mai degrabă de carton și ale cărei reguli se aplică în mod special celor cumplit de proști dar, din păcate, și celor care nu au înțeles cum funcționează acest regim și nu s-au pregătit pentru asta. Dar, la sfârșitul zilei, tot o dictatură rămâne.

O țară în care „comandantul acțiunii” încalcă legea scrisă parțial de el este o dictatură. De lumea a patra, mai exact. Până și Burundi are reguli pandemice mai logice și care urmează măcar cât de cât legea și nu cheful sictirit al unui străin securist.

Și… că veni vorba…

7. Raed Arafat chiar trebuie aplatizat

Și lucrul ăsta îl știe și el. De-aia nu merge nici la WC fără trei gardieni după el. Așa făcea și fostul lui șef în 1989.

Cu toate astea, însă, tot trebuie aplatizat. Faptul că e menținut în funcție este, în cel mai bun caz, o dovadă în plus că PNL și USR sunt tot un fel de PSD dar cu galben-albastru și, în cel mai rău caz, o dovadă că crimele împotriva umanității comise în România în ultimul an la direcțiunea lui Raed Arafat au loc cu complicitatea asumată a PNL și USR iar nu din corupție, miserupism și prostie.

Indiferent când (sau dacă) vor fi deznodate aceste ițe, Raed Arafat tot trebuie aplatizat. Dacă nu schimbăm regimul, n-o să avem noi norocul să-l vedem și la pușcărie (chiar dacă merită) – dar măcar o revocare din funcție și o împroșcare cu mehlem în public… aia se poate. Hai că știu băieții și fetele (desigur, civili) cum se face – nu trebuie să explic eu.

8. Termenul de ”PLANdemie” e crinj’ și imbecil

Nu, serios, e crinj. Nu mai fiț crinj în public! Dacă erau adevărate fie și 20% din speculațiile sălbatice de circulă prin cercurile ălora de folosesc termenul de ”plandemie” non-ironic acum nu-l mai puteai folosi în public oricum.

Uite un „secret”: Planurile de genul ăsta se fac reactiv și nu proactiv De ce? Pentru că nu poți planifica în zona ”there be dragons”.

Cel mai bun exemplu e chiar Great Reset. Care există ca plan cel puțin din 2016 și e conceput la modul ”bă, când lovește o criză, ajustăm din mers dar uite cam astea-s scopurile și modelul aproximativ”.

Ei bine, termenul de ”plandemie” însă vine cu noțiunea că însăși pandemia a fost planificată – ceea ce nu numai că e foarte greu de demonstrat dar și dacă ar fi posibil de demonstrat tot ar necesita mai mult de 30 de secunde ceea ce, propagandistic vorbind, e un glonț în propriul picior tras cu bună știință.

D-aia nu-i bun termenul! Pe lângă că-i crinj. Okay?

9. Șoșoacă e mă-ta!

După modelul consacrat de Olavo de Carvalho (”fascistă e mă-ta!”) la fel trebuie răspuns și NPC-urilor care te fac ”șoșoc” ei înșiși ”șoșocați” fiind că nu îndoi genunchiul la Noul Normal și nu lingi ciubota regimului genocidar de la București.

Nu bă nene, șoșoacă e mă-ta! Doar pentru că nu vreau produse experimentale la mine în corp, îmi place să respir și din start refuz să-mi suspend libertățile fundamentale ca să nu cumva să nu tușești – asta nu mă face nici terorist, nici rus, nici șoșoacă și nici mai-știu-eu-cum. Sictir. Marș. Pa!

10. Scrisul roz pe biserici – non-subiect

Așa în ultima săptămână două bule s-au ciocnit în urma scrisului cu roz pe biserica din parcul IOR din Bükreș. Un subiect eminamente marginal.

Măcar am râs bine de ăia care non-ironic au afirmat că e o conspirație legionară. Asta e. Unii oameni sunt proști în public și singurul tratament e să râzi de ei copios.

Oricum, gena conspiraționistă e puternică rău – ambele bule fiind parțial convinse că e un false flag. Căci, se știe, trebuie o ditamai operațiunea (conspirația?) ca să explice niște teribilisme de trei scuipați. Nu se poate, Doamne ferește (sic!), să fie vorba de niște puștani de sexualitate incertă care au vrut și ei să fie edgy în public întrucât toate posibilitățile lor de distracție sunt închise sau distruse de Regim, nu?

Cu cât vă pierdeți energia pe non-subiecte, cu-atât mai bine pentru Regim. Și nu e nevoie de conspirații pentru asta că vă descurcați foarte bine și singuri.

Foarte bun scrisul cu roz căci o mulțime de oameni (unii dintre ei deloc proști) brusc au uitat de faptul că dușmanul libertății, prosperității și sănătății lor nu este nici AntiFa (adică 4 oameni toată țara) și nici biserica din parcul IOR – ci Partidul Național Liberal, Raed Arafat, USR, Octavian Jurma, Răzvan Cherecheș și slugoii Sistemului – adică șpăgarii eroi. În ordinea asta.

Eu să fiu Regimul aș face pe bune false flag-uri din astea. Dar mai multe și mai reușite. Că e clar că merge. Și Sistemul întotdeauna lucrează cu materialul clientului.

Asta e. Atâta s-a putut, cum ar zice un clasic (din păcate încă) în viață.

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.