Ridicați-vă împotriva Anei Munteanu și restului extremiștilor!

Qui tacet consentire videtur. Sau, în traducere liberă: cine stă, înseamnă că-i place. Timișorenii non-debili au datoria să nu mai tacă și să se ridice împotriva extremismului care le distruge sistematic, intenționat, cu rea credință și nejustificat viața socio-economică.

Orașul Timișoara are acum 4 probleme mari de tot: Ana Munteanu, USR Timiș, Raed Arafat și Octavian P. Jurma. În ordinea asta. Vestea bună e că stă în mâinile timișorenilor să le rezolve. Vestea proastă e că nu se rezolvă doar pe Facebook și cei care nu locuiesc în Timișoara pot ajuta cel mult marginal.

Cea dintâi problemă presantă a orașului, extremista comunistă Ana Munteanu (din păcate consilier local în oraș din partea USRPLUS) deja s-a plâns de această pagină (vezi minutul 26:23 din acest video) că vezi-Doamne vrem să-i fie frică să meargă pe stradă și c-o amenințăm.

Ei bine, nu. Noi vrem să-i fie jenă să meargă pe stradă și vrem ca oamenii obișnuiți, non-tâmpiți, să o evite în totalitate. Să… păstreze distanța socială, dacă vreți. Ajută și la pandemie treaba asta! Frică le este acum timișorenilor să meargă pe stradă din cauza milițienelii și turnătoriei practicată de extremiști precum Ana Munteanu. Iar asta trebuie să schimbe urgent!

Dar da, instigăm asumat și fără nicio rezervă la folosirea tuturor instrumentelor legale pentru a apăra și recupera drepturile fundamentale ale timișorenilor și a-i pedepsi – inclusiv penal – pe cei care sunt de vină pentru această situație, începând cu Ana Munteanu și prefectul de Timiș Zoltan Nemeth (tot de la USRPLUS) în cârdășie cu care Ana Munteanu și-a pus în aplicare acțiunile anti-constituționale, iliberale și extremiste în data de 20 martie anul curent.

E timpul să existe consecințe reale și personale pentru extremismul carantinist al acestor personaje absolut periculoase pentru ordinea constituțională și de drept a României.

Așadar… să luăm problemele pe rând

Ana Munteanu

Sâmbătă, 20 martie anul curent, această Ana Pauker modernă, a descins alături de forțele de represiune politică de la Jandarmerie la un restaurant în care mâncau 5 oameni la 3 mese.

Și a transmis marea ei faptă de vitejie pe Faceberg: https://www.facebook.com/watch/live/?v=439186430509232&ref=watch_permalink

În cazul în care șterge de pe Facebook, fișierul gunoi-userist-timisorean-ana-munteanu.mp4 poate fi descărcat de aici: http://s.go.ro/wvh99pmw

Dacă ești din Timișoara, iată ce trebuie să faci:

Pasul 0: Alocă-ți un buget de minimum 50 de lei.

Pasul 1: Printrează o poză cu Ana Munteanu (fie în format memă, fie cu un mesaj pe care-l consideri potrivit)

Pasul 2: Distribuie gratuit printurile câtor mai multe unități de alimentație publică din municipiul Timișoara. Inclusiv supermarketuri, șaormării, orice – nu doar cârciumi și restaurante. Dacă-ți permite bugetul, fă asta în tot județul!

Pasul 3: Fă un pliant/flyer cu faptele acestei dudui sinistre și apoi repetă pașii 1 și 2. Nu uita să incluzi în flyer și faptul că securismul ei a fost girat de prefectul județului și a fost oricum o înscenare. În funcție de destinatarii pliantelor, menționează (sau nu) și faptul că duduia extremistă este colaboratoare a fraților Cristescu (principalii sponsori ai PSD Timiș) și că astfel ea însăși reprezintă interese mafiote nefiind nicidecum vreo mare luptătoare pentru domnia legii așa cum în mod mincinos se prezintă pe internet sau cum s-a prezentat în fața celor suficient de naivi încât s-o voteze.

Pasul 4: Informează-ți absolut TOȚI prietenii, cunoscuții și rudele care locuiesc în Timișoara despre această teroristă infectă a cărei existență reprezintă un pericol direct și imediat asupra libertății, prosperității, demnității și drepturilor fundamentale ale timișorenilor. Transmite un sentiment de urgență. Și nu uita să repeți acest pas frecvent. Nu permite prietenilor și cunoscuților tăi să uite sau să ierte!

Pasul 5: Încearcă să convingi minimum un om să facă la rândul său același demers de la pașii 0-4.

Pasul 6: Repetă pașii 1-4 o dată la două săptămâni până la 1 septembrie 2021.

Această duduie trebuie aplatizată oriunde se poate: În tribunal în primul rând (acțiunea ei încalcă GDPR pentru că a transmis în public fără să blureze fețele). Apoi social și comercial prin încurajarea și promovarea agresivă și fără moderație a izolării acestei demente. NIMENI care este în postura de-a o servi în vreun fel să nu o servească.

Ești chelner și vine asta la tine-n crâșmă? Rezervă-ți dreptul de-a selecta clientela și DĂ-O AFARĂ cu paza!

Ești casier la supermarket și vine asta? Cheamă paza și cere să fie dată afară din magazin pentru că nu te simți în siguranță pe lângă ea și reprezintă un pericol!

Cunoști detalii din trecutul ei pe care ea le vrea ascunse? FĂ-LE publice! Dacă s-au putut publica nasoale despre Dragnea (sau Orban, sau orice alt politician) via valize ”uitate” pe câte un câmp… atunci sigur și precis se poate și despre această stahanovistă deranjată și periculoasă!

Deschide conversația cu absolut orice străin îți iese în cale despre pericolul public pe care-l reprezintă Ana Munteanu. Cât stai în stația de tramvai/autobuz/troleu (firobuz, cum îi zice la Timișoara) – dacă intri în vorbă cu cineva, după 3 replici, a patra ar trebui să fie: ”Ați auzit de duduia aia Ana Munteanu care ne vrea în pușcărie medicală pe toți?”

Valabil și când mergeți cu taxiul. Fiecare taximetrist cu care mergeți trebuie să audă din gura voastră despre Ana Munteanu. Nu mințiți! Folosiți doar adevărurile deja disponibile în public. Și încorporați în discurs noi adevăruri pe măsură ce acestea devin publice!

Nu uitați să reamintiți taximetriștilor, șaormarilor și oricui afectat de deciziile imbecile că de vină pentru asta sunt Ana Munteanu și Raed Arafat. Neapărat în ordinea asta. Insistați pe numele Ana Munteanu în absolut orice circumstanță legată de „măsurile” iliberale, autocrate, securistice și inutile adoptate sub scuza pandemiei. În cazul celor susceptibili la astfel de mesaj, nu uitați să insistați asupra asocierii USRPLUS cu noua Securitate și pe faptul că USRPLUS este de vină pentru încercuirea Pieței Operei pentru a preveni proteste – lucru pe care nici măcar Ceaușescu nu a îndrăznit să-l facă!

USR Timiș

Dacă locuiești în Timișoara, scrie petiții atât la USR Timiș cât și USR național exprimându-ți îngrijorarea și furia asupra acțiunilor extremiste ale Anei Munteanu dar și ale prefectului Zoltan Nemeth. Petițiile, la fel, să fie scrise, trimise prin Poștă sau prezentate personal și cu număr de înregistrare. Sunt bune și alea online, dar nu la fel de bune.

În filmarea făcută publică de Ana Munteanu, se vede că dânsa parchează neregulamentar și pare că traversează neregulamentar. Prezentați-vă cu filmarea la Poliția Rutieră și Poliția Locală și depuneți o plângere. Scrisă! Cu număr de înregistrare! Acționați Poliția în instanță dacă NU o sancționează.

Depuneți plângeri penale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, după cum urmează:

  • Sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu împotriva prefectului de Timiș Zoltan Nemeth și împotriva consilierului local Ana Munteanu
  • Sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor împotriva consilierului local Ana Munteanu
  • Sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare publică (art. 368, alin 2) împotriva consilierului local Ana Munteanu. Insistați pe aliniat 2 care mărește pedeapsa dacă infracțiunea este comisă de un funcționar public. Temeiul este faptul că duduia i-a făcut mafioți pe toți cei care nu sunt de acord cu ea. Să dovedească în instanță că sunteți mafioți! Dacă nu, să răspundă penal!
  • Sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurpare a calității oficiale (art. 258, alin 1, Cod Penal) împotriva consilierului local Ana Munteanu și împotriva prefectului Zoltan Nemeth – ambii neavând niciun drept să „descindă” ei cu de la sine putere într-o crâșmă. Circumstanța agravantă e tocmai faptul că Jandarmeria nu a sancționat pe nimeni în data de 20 martie 2021, drept urmare acțiunile Anei Munteanu sunt în totalitate fără temei.

Organizează proteste oricât de des atât în fața Primăriei cât și în fața sediului USRPLUS. Concomitent, distribuie cât mai des cu putință plinate despre extremismul Anei Munteanu în fața sediului USRPLUS – inclusiv membrilor USR! Nu te opri nici dacă Ana Munteanu iese din USR! Atâta vreme cât este Consilier Local, extremismul ei trebuie făcut cunoscut întregului public în mod constant, săptămână de săptămână, până la alegerile locale din 2024 și fără întrerupere asociat exclusiv cu numele și brand-ul USRPLUS.

Deschideți acțiune în instanță în civil (contencios administrativ) împotriva USR Timiș pe motiv că organizația încalcă Articolul 3, aliniat 2 din Legea 14/2003 republicată (Legea Partidelor Politice) întrucât prin statutul, programele, propagandă de idei ori prin alte activități pe care le organizează, încalcă prevederile articolului 40, aliniat 2 din Constituția României. În argumentare folosiți acțiunile Anei Munteanu și ale lui Zoltan Nemeth pentru a susține faptul că USR Timiș militează împotriva pluralismului politic și a principiilor statului de drept, aspect explicit neconstituțional. Costul acțiunii: 30 RON.

Toate acestea le pot face doar cei din Timișoara întrucât ei au calitate procesuală.

De asemenea, interesați-vă și participați la orice demers de strângere de semnături având ca scop demiterea lui Dominic Fritz și a echipei extremiste de la USR Timiș din funcții publice. Nu vă lăsați intimidați! Cei care vă spun că „nu sunt șanse” vă mint cu bună știință cu scopul de-a vă descuraja să vă ridicați împotriva Regimului!

Raed Arafat

Deschideți acțiune în instanță (civil – contencios administrativ) împotriva ordinelor de prelungire a carantinei întrucât acestea au fost instituite excedând cadrul legal oferit de Legea 136/2020 (Legea carantinei și izolării). Concret, Articolul 12 din legea sus-citată interzice „comandantului acțiunii” să ia astfel de decizii în absența unei decizii a CJSU. Reamintim că CJSU Timiș a decis să nu fie prelungită carantina.

Depuneți plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu împotriva lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Creați pliante/flyere și distribuiți-le în mod constant despre pericolul pe care-l reprezintă Raed Arafat personal asupra drepturilor și libertăților fundamentale ale timișorenilor. Nu ezitați să faceți apel la patriotismul local și la faptul că Bucureștiul intră cu bocancii în comunitatea voastră. De altfel, același argument se poate face și împotriva Anei Munteanu (care este din București).

Octavian P Jurma

În sfârșit presa locală timișoreană a început să se intereseze despre acest pseudo-medic activist și expert în vrăjeală care se prezintă în mod fals drept „cercetător” pe la televizor. Publicația Renașterea publică un expozeu foarte amănunțit asupra activității acestui escroc și impostor. Astfel de demersuri sunt foarte bune, dar nu suficiente!

Așadar, dacă ești în Timișoara, iată ce mai poți face:

  • Trimite sesizări la CNA (prin poștă cu confirmare de primire de preferință) împotriva fiecărei televiziuni care-l cheamă pe acest ins la expertăreală de birt despre pandemie – după modelul deja prezentat. Se poate și prin e-mail, la cna@cna.ro dar e de preferat Poșta întrucât aceea determină curgerea unui termen legal în urma căruia CNA este obligat să vă răspundă. Sesizări la CNA poate trimite oricine din România și încurajăm constant orice rezident al României să trimită sesizări la CNA pentru fiecare apariție televizată a lui Octavian P. Jurma!
  • Mergi personal la sediul TVR Timișoara și depuneți sesizări împotriva realizatorilor de emisiuni care îl tot cheamă pe Octavian Jurma.
  • Depuneți personal la sediul TVR Timișoara solicitări în baza legii 544/2001 (legea accesului la informații de interes public) în care solicitați să aflați motivele care au stat la baza chemării domnului Jurma să-și dea cu părerea fără echilibru despre pandemie. În special solicitați să aflați dacă TVR Timișoara cunoștea faptul că domnul Jurma nu este nici medic, nici cercetător, nici epidemiolog și în genere nu are nicio calitate în sensul legii să emită opinii autoritative despre epidemia de SARS-CoV-2.
  • Formulați plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicare de informații false împotriva lui Octavian P. Jurma (art. 404, Cod Penal). Ziarul Adevărul a făcut deja o listă cu minciunile sfruntate răspândite cu bună știință în public de acest individ. Folosiți-le pentru a vă fundamenta plângerea penală.
  • Crează un pliant/flyer cu minciunile, extremismul și ipocrizia lui Octavian P. Jurma și apoi distribuie-l pe stradă oricui. Important este să fie evidențiat faptul că Jurma este una din problemele principale și unul din motivele pentru care drepturile fundamentale ale timișorenilor sunt călcate în picioare în mod securistic.

Deocamdată atât.

Aveți uneltele, acum folosiți-le!

Dragi timișoreni, dacă voi veți tăcea în fața acestor abuzuri, Statul Maximal iliberal și regimul de la București vă va călca pe cap și apoi ne va călca și pe toți ceilalți pe cap.

Dacă însă veți refuza să tăceți și veți lua atitudine ridicându-vă împotriva acestor extremiști siniștri, atunci va fi bine și pentru Timișoara și pentru restul României!

Azi în Timișoara, mâine în toată țara!

Succes!

Redacția
Redacția Freedom Alternative