Postacii martorilor lui Hapciu19 brusc descoperă realitatea

Ați observat ordinul pe unitate?

Acum nici o lună plângeau șpăgarii eroi la tembelizor că ne mor copilașii de chinavirus și apoi tot aparatul de propagandă al Regimului începea să toace mărunt psihicul oamenilor făcând priming and seeding pentru noi măsuri fasciste sub scuza aPLaTiZăRii cUrBei de tuse chinezească.

Dar începând de acum două zile, brusc s-a schimbat ceva. Șpăgarii eroi mint în continuare la televizor (probabil ei n-au primit ordinul) dar mașinăria de propagandă panicardă brusc a descoperit rațiunea.

Tonul l-a dat Andrei Caramitru care, timid, a spus ceea ce în martie era „putinism” și „psd-ism” și „negaționism” și „vrei s-o omori pe bunica”: respectiv că „măsurile” de carantină generalizată nu rezolvă absolut nimic, ci doar amână un pic lucrurile la costuri uriașe. Asta după ce acum 5 zile același Caramitru lăuda Suedia precum și strategia președinților Donald Trump și Jair Bolsonaro. Același Caramitru care te făcea habotnic religios sau putinist dacă spuneai fix același lucru în martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august sau septembrie.

Lui Caramitru repede i s-a adăugat și Bogdan Glăvan (vezi poza mai jos) – un intelectual de casă al organizației criminale PNL, parte din camarila lui Orbán Ludovic plătit cu mulți bani publici să vă mintă în mod intenționat despre „performanțele” acestui guvern iliberal și sinistru.

Click pe imagine pentru a mări.

Brusc, economistul și propagandistul de casă al PNL redescoperă liberalismul. Brusc descoperă și că grosul populației înjură de luni bune guwernerul și pe bună dreptate. Ba chiar dezvăluie că știa foarte bine asta de luni bune el însuși luând scuipați în pifometru. Acum 3 luni îți dădea block dacă-i aminteai asta. E de apreciat că admite în public că în esență a mințit. Cu bună știință.

Ba chiar admite și că Hapciu19 chiar este un hapciu și că, luate cifrele la bani mărunți, lucrurile chiar stau cum am zis noi de la bun început: în speță că-i o tuse marginal mai severă, dar nicidecum o problemă atât de mare care să justifice distrugerea intenționată a vieții socio-economice pentru 90% din populație (restul de 10% fiind bugetari, așa ca domnul Glăvan – cărora li se adaugă și cei peste 12 mii de bugetari noi angajați de guvernul ”liberal” și cu salarii care vor depăși 100% din încasările bugetare).

Desigur, propagandistul amator încearcă să se scoată că el de fapt a zis că starea de demență-urgență nu poate fi folosită mai mult de o dată. Și observați că și astăzi apără îndârjit crimele împotriva umanității comise de guvernul PNL.

Dar cel mai mare șoc îl reprezintă Raed Arafat – dinozaurul Sistemului pe care-l pupă-n cur astăzi fix oamenii care-l înjurau (pe bună dreptate) în 2015 la Colectiv. Și pe care-l înjură astăzi (pe bună dreptate) cei care-l apărau (de proști) în stradă în 2012.

Aseară, la oficina dictaturii, Digi24, Raed Arafat brusc a descoperit și el liberalismul și limitele proprietății private. Admit că m-am frecat de două ori la ochi (cu riscul să fac Hapciu19 din nou) și am ascultat de 3 ori declarația ca să fiu sigur că nu e vreo greșeală. Ia uitați ce zice Arafat:

Unii au încercat să denatureze declarațiile de la Guvern. Nu putem să intrăm în casele oamenilor și să spunem ce să facă. Asta este răspunderea lor acolo. Dacă tu vrei să sărbătorești cu încă două-trei familii, ți-ai crescut mult riscul de a te infecta, pentru că bănuiesc că nu vei sta în noaptea de Crăciun cu mască. Asta e imposibil. Așa că, modul în care îți organizezi masa de Crăciun, dacă aduci și bunicii, și alți prieteni și mai multă lume, care stau în alte zone, riscul de transmite este mai mare. Ăsta e un lucru logic.

Fiecare calculează riscul pe care vrea să și-l asume. Noi încercăm să limităm riscul de răspândire în spațiile publice, la locul de muncă, dăm sfaturi pentru spațiile private, dar acolo nu avem cum să mergem să controlăm, nici nu este normal. Acolo depinde de fiecare persoană și de cât de mult conștientizează riscul cu care se confruntă.

I-auzi! A devenit și Arafat putinist-negaționist? (că PSD-ist este demult, măcar asta sper că știți)

La Paște era putinism și „negaționism” să spui fix asta. Așa cum am spus-o noi de sute de ori: Respectiv că vrem să fim lăsați în pace! Bun, m-ai informat, e o tuse mai nasoală, okay am prins ideea.

Dar nu! Trebe să vină să mă fută la cap Miliția și gorilele lui Marcel Vela, plus panicarzii mai mult sau mai puțin proști sau mai mult sau mai puțin plătiți direct de Partidul Național-Leninist sau direct din bani publici furați de la noi toți prin taxare și redistribuiți de Regim unei prese populate cu imbecili.

Prin comparație, astăzi, echivalentul lui Tătaru în Bulgaria iese și spune direct că-i este mai frică de protestele în stradă decât de chinavirus și este îngrijorat și de sănătatea mintală a populației – un aspect nu doar neglijat total în România, dar distrus în mod intenționat și programatic de Presa Miluită de Regim.

Toți acești oameni trebuiesc pedepsiți

Desigur, acest ordin pe unitate are foarte mult de-a face cu alegerile. Calculul este că poate mai uită poporul până pe 6 decembrie și Partidul Național-Leninist nu își ia binemeritata muie la alegeri. Mai și un pic de fraudă electorală Sectorul 1-style și hai că poate nu iese așa de rău pentru PNL, având în vedere circumstanțele.

În câteva zile vom termina ghidul electoral pentru Parlamentare – în speranța că suficient de mulți oameni vor vota strategic și intenționat împotriva PNL. Dar nu este și nu va fi suficient!

TOȚI acești oameni care au mințit în mod intenționat și cu bună știință trebuiesc pedepsiți în toate modurile legale cu putință. Începând cu Bogdan Glăvan, Cristian Păun, Raed Arafat, Ludovic Orban, Florin Cîțu (arhitectul celei mai mari distrugeri economice de la cutremurul din 1977 încoace!), Nelu Tătaru și continuând în jos cu cât mai mulți membri PNL în conformitate cu Ordonanța Militară Nr. 1.

Țineți-i minte. Dacă le puteți submina carierele, nu ezitați s-o faceți! Fără milă și fără ezitare! Că tot fără milă și fără ezitare v-au distrus viața socială, au legitimat un regim iliberal și v-au mințit cu bună știință!

Dacă aveți dovezi de vreo infracțiune sau delict administrativ, nu ezitați să-i reclamați. Constant. Fără ezitare și fără milă. În maximum 5 ani niciunul din ei nu va fi prea aproape de Putere. Fiți răzbunători! Iertarea se obține de la Dumnezeu (pentru cei care cred că există). Nu aveți nicio datorie să-i iertați.

Dacă pe viitor vi se ivește ocazia să-i sabotați în orice fel în mod legal, nu ezitați s-o faceți!

Dacă le puteți întoarce viața cu susul în jos acestor nemernici – nu ezitați s-o faceți! Căci ei n-au ezitat să se cace în capul vostru doar pentru că pot.

Pacifiștii și cârpele au obiceiul de-a cita din proverbul românesc care spune că „răzbunarea e arma prostului.” Însă ei uită să vă spună și continuarea: ”Dar și mai mare prost ești dacă NU te răzbuni!”

Hai în stradă!

De ziua națională a României, ar trebui să fim în stradă. De preferință în toate orașele mari. Fie și dacă vom fi 4000 în Piața Victoriei și câte 100 de speriați în Iași și Cluj – tot e bine.

Deși, la câte orori a comis acest guvern, se justifică proteste mult mai mari decât cele împotriva lui Dragnea. Să nu uităm – Dragnea a fost încarcerat pentru mult mai puțin decât ce-au făcut trepădușii fascismului sanitar!

Premierul Orbán Ludovic vine și ne anunță senin că n-avem voie să ne bucurăm de Ziua Națională a României și ne amenință cu Miliția dacă petrecem Revelionul.

Da’ până când mă? Și cine cristoșii mă-sii l-a făcut pe Orbán Dumnezeu să decidă el? Sigur, Orbán Ludovic, Raed Arafat sau Klaus Iohannis nu au foarte multe motive să sărăbătorească Ziua Națională a României. E firesc și de înțeles. Dar cu ce drept impune asta românilor?! Nu, tusea chinezească nu e un motiv legitim sub absolut nicio formă!

Vom face noi, pulimea, parada de 1 decembrie dacă e nevoie! Dar ne vom bucura, în stradă de Ziua Națională! Pentru că vrem și pentru că putem!

Ce-o să faceți? O să puneți Miliția pe noi să ne bată? Hai mă! Faceți și asta! Că până nu avem și noi o dezbatere științifică precum vecinii sârbi nu o să scăpăm de regimul comunismului epidemiologic instaurat anticonstituțional de camarila Orbán-Iohannis și girat intelectual de băieți precum Glăvan și Păun.

Să poarte mă-ta botniță singur pe stradă! Și voi toți, din PNL, să vă duceți Dracului – de preferință după PSD.

Tic-tac!

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.