Ordonanța mea nr. 1: 10 ani fără PNL

Preambul

„Ce mă? PSD ar fi făcut exact la fel cu chinavirusul.”

Puține dubii sunt că acesta este adevărul. Da, prima lună cu siguranță PSD ar fi făcut aproximativ la fel (poate cu excepția măsurilor complet aberante anti-bătrâni).

ÎNSĂ, consensul împotriva „carantinei” ar fi fost și el mult mai ușor de construit. Căci segmentul dur de populație care urăște PSD din ficați există deja.

PNL a beneficiat de faptul că nu exista mai nimeni în societate care să urască PNL din oficiu.

E timpul să apară un astfel de segment. El deja se construiește și se află în faza incipientă. Prezenta ordonanță are menirea de-a oferi primele măsuri pentru a ajuta creșterea acestui segment și transformarea sa în segment permanent de electorat pentru minimum 10 ani de acum încolo. În 2030 voi evalua dacă se va fi aplatizat curba de criminali din PNL și voi dispune măsurile necesare.

Pentru sănătatea mintală colectivă a României, distanțarea socială față de această formațiune este o măsură sanitară absolut necesară. Prezentele dispoziții sunt obligatorii pentru subsemnatul precum și pentru oricine decide liber și nesilit de nimeni să-și asume conținutul prezentei ordonanțe.

Dispoziții

Având în vedere acțiunile regimului Iohannis și a guvernului PNL condus de Ludovic Orban, prezenta ordonanță dată de mine pentru mine, dispune:

Art. 1: Cel puțin până în 2040 nu voi vota PNL. Sub nicio formă. Însuși Milton Friedman sau Reagan să candideze pentru ei și tot nu voi vota.

Art. 2: Cel puțin până la 1 mai 2022, orice membru PNL va fi prezumat a priori drept mincinos sinistru prin simplul fapt că vorbește. După această dată, prezumția se menține dar se va permite schimbarea părerii dacă va fi prezentată proba contrarie.

Art. 3: Orice serviciu solicitat de un membru PNL va fi prestat numai după achitarea în avans a unui preț de 25 de ori mai mare decât cel aplicat oamenilor. Prezenta taxă intră în vigoare de la momentul publicării prezentei ordonanțe și rămâne în vigoare cel puțin până la 30 iunie 2030.

Art. 4: Se interzice total angajarea membrilor PNL pentru orice.

Art. 5: Orice membru PNL încă angajat sau al cărui loc de muncă îl pot influența legal în mod negativ va fi supus acestui tratament. Costurile vor fi suportate din buzunar. A face rău cu legea în mână unui membru PNL devine o obligație patriotică cel puțin până la 30 iunie 2025.

Art. 6: Orice votant PNL întâlnit de la momentul publicării prezentei ordonanțe și până la 1 iunie 2030 va fi abordat politicos, respectuos dar foarte ferm cu scopul de a fi convins să voteze altceva. ORICE altceva. Un vot pentru PNL este un vot pentru dictatură.

Art. 7: Tuturor oamenilor care au fost membri PNL începând cu 1 mai 2020 li se interzice să-mi vorbească, exceptând dacă-i întreb eu primul ceva.

Art. 8: Măsura de la Art. 7 se aplică și celor care erau membri PNL înainte de această dată și au ales conștient să rămână în această formațiune.

Art. 9: Măsura de la Art. 7 se aplică și celor care se vor înscrie în această formațiune de la momentul publicării prezentei ordonanțe și până la 1 iunie 2030.

Art. 10: Toți politicienii susținuți de PNL între 1 ianuarie 2016 și 30 iunie 2030 sunt asimilați membrilor PNL în sensul prezentului act indiferent de partidul în care aceștia se află sau se vor afla (spre exemplu Dacian Cioloș, Nicușor Dan, etc.).

Art. 11: Toți angajații PNL din intervalul 16 martie 2020 – 30 iunie 2030 sunt asimilați membrilor PNL în sensul prezentului act. Cei care iau bani de la un partid dictatorial nu sunt cu nimic mai buni sau mai puțin vinovați.

Art. 12: Toți ”experții” susținuți de PNL la un moment dat în intervalul 16 martie 2020 – 30 iunie 2030 (e.g. Raed Arafat, Streinu Cercel, etc.) sunt asimilați membrilor PNL în sensul prezentului act.

Art. 13: Orice persoană fizică are nevoie de ajutor pentru a reclama sau cere orice sancțiuni legale împotriva oricărui membru PNL în sensul prezentului act poate conta pe sprijinul meu. În limita posibilităților voi face pe Dracu’ în patru să ofer asistență gratuit sau cât mai ieftin cu putință.

Art. 14: Măsura de la Art. 13 NU se aplică ONG-urilor, partidelor politice sau oricărei alte persoane juridice. Pentru acestea, rămân în vigoare dispozițiile organice.

Art. 15: Limbajul politicos față de membrii PNL trebuie evitat cât mai mult.

Art. 16: Prezumția că există membri PNL de bună credință este strict interzisă până cel puțin la 1 ianuarie 2025.

Dispoziții tranzitorii

Art. 17: Normele metodologice nu vor fi publicate (că nici PNL nu publică detalii despre ordonanțele lor) și vor fi decise ad-hoc în funcție de cum am eu chef, după modelul Marcel Vela și guvernul Ludovic Orban.

Art. 18: Prezenta ordonanță este obligatorie doar pentru mine. Oricine dorește să adere la prezentul act este liber să o facă.

Art. 19: Prevederile acestei ordonanțe pot expira înainte de termenele prevăzute numai dacă am eu chef să închei starea de urgență și nu trec nici la starea de alertă.

Art. 20: Sunt abilitați să pună în aplicare prevederile prezentei ordonanțe: Oricine este de acord că PNL reprezintă un grav pericol la adresa societății românești și dorește să facă ceva în privința asta.

Atât. Ne vedem în stradă!

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.