E vremea să-i măturăm. Pregătiți listele

Sper că ați ținut liste în 2020 și 2021 cu toate lichelele, împuțiții, jegurile și câcații uscați sau mai puțin uscați care au lins ciubota Regimului. Dacă nu, nu e încă timpul pierdut – dar nici nu mai e foarte mult timp.

Așa cum vă spuneam în septembrie anul trecut, când Presa Miluită vă dădea daună totală cu doomerisme de trei scuipați, nebunia se termină. Sigur și precis. Până și cea mai iliberală țară de pe planetă, închisoarea în aer liber Australia, s-a deschis cedând din nou Chinei locul pe care i l-a furat prin mai 2020 și nu i l-a mai dat înapoi vreme de 17 luni de zile.

Sigur, mai e ceva inerție, dar nu prea multă. În chiar ultima zi a anului trecut, Curtea de Apel Bacău a dat o muie Guvernului din parcarea stadionului iar la nivel mai mare, anchetele pornite împotriva lingeghetelor încep să se lase cu condamnări definitive. Tot la nivel mai mare, se recunoaște pe față ceea ce noi aici v-am spus de la bun început: Nu există ”soluții” din zona politicului și al ”măsurilor” și tot natura e soluția.

Altfel spus: Ați respectat „măsuri” absolut degeaba. Da, toate. Nu, nu există excepții.

Nu trebuie iertați

Iertarea, în acest punct (sau în următoarele câteva luni) reprezintă în mod intrinsec o eroare de proporții biblice.

Niciunul dintre cei implicați în Cântarea Pandemiei nu trebuie iertat. Toți, fără excepție, trebuie pedepsiți în mod exemplar și necruțător. De-aia e bine să aveți liste. Ca să nu cumva să uitați vreunul.

Atât cât permite legea (sau situația de facto), nu trebuie să ezitați nicio clipă în a vă crea oportunitatea să-i pedepsiți. În orice fel posibil – tracasare, sabotarea intenționată a carierei, bârfă, distrugerea cercului de prieteni, scoaterea rufelor murdare în public spre a le diminua și mai mult credibilitatea, acțiuni în instanță, huiduieli pe stradă, sabotaj politic (dacă sunteți în această poziție), sabotaj profesional, tracasări de orice fel și încă multe altele – toate neostenit și cu voioșie. „O tactică bună e o tactică pe care oamenii tăi o practică cu plăcere” – ne învață Saul Alinsky.

Găsiți ceva legal ce vă și amuză să-i faceți unui Cântăreț al Pandemei – și faceți-o nemilos de câte ori puteți.

Oamenii ăștia au încercat să vă omoare. E simplu: Ori noi, ori ei.

De aceea, în 2022, trebuie crescut gradul de agresivitate, dar și de ostentație. Cu cât sunteți mai ostentativi, cu atât îi doare mai tare. Și cu cât îi doare mai tare, cu atât e mai bine pentru Țară.

Vi se pare că-i prea dur mesajul de anul nou?

Uite care-i chestia, dușmanii României nu au cedat. Dimpotrivă, se regrupează. Împuțitul ăla de la sectorul 6 cere pe față violență împotriva noastră. Medicii miluiți cer să fim bătuți cu furtunul în piața publică. Fostul consilier al lui Dan Barna cere să ni se dea în cap cu parul. Pe față!

De aceea, în 2022, nu vom mai tolera la fel de ușor apelurile la civism. Civic ești cu oameni de onoare – nu cu jeguri. Jegul se mătură fără menajamente.

Nu există niciun motiv rațional pentru care aceste jeguri să aibă un an 2022 bun. Dimpotrivă! Viața lor trebuie să înceapă să devină grea din cât mai multe puncte de vedere: financiar (în primul rând), moral, psihic, politic (acolo unde e cazul) și social.

Ei au încercat să ne distrugă viețile socio-economice. Mare idioți am fi dacă nu ne vom răzbuna cum se cuvine pentru mârșăviile la care ne-au supus părinții și copiii. Gunoaie ca Orban din pixul cărora oameni amărâți au fost amendați cu €1000 pentru că au cumpărat stixuri de la magazinul greșit trebuie ținuți minte și penalizați cât mai dur cu putință. Cu voia lui Allah poate apucăm să-i cântăm ”La mulți ani” cu cătușele. Poate chiar anul ăsta 🤗

Avem multă treabă în 2022. Și cum în ’21 am oprit (la plural, împreună, vă știți care) mai multe decât ne dădeau șanse chiar și (prea) mulți dintre ăia ce se dau ”de-ai noștri” – anul de începe poate fi pe bune al nostru în mai multe feluri decât ar putea părea acum în acest 1 ianuarie deosebit de cald (dar nu la fel de cald ca anii ’80 ai secolului trecut).

Așadar, la mulți ani aproape tuturor! Cu excepția celor implicați în Cântarea Pandemiei. Cărora le urez un călduros ”muie și sacâz” – în special iubitului nostru președinte, comandantului acțiunii și celor 67 de senatori care în 27 octombrie 2021 s-au pus singuri pe lista dușmanilor absoluți și de neiertat ai libertății și prosperității poporului român. Cu aceștia din urmă abia aștept să mă văd.

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.