Scrie-i parlamentarului tău! Opriți starea de demență! #HaiLaTreabă

Acum două săptămâni presa ne speria pe toți că vine „valul de covid” în rândul creștinilor care se îmbulzesc la împărtășanie. N-a venit niciun val.

Zeci de spitalele stau goale așteptând „valul de covid” în vreme ce bolnavii de lupus sau cancer mor încet și sigur la „izolare la domiciliu” pentru că ei au fost cu toții ignorați pe altarul isteriei. Bugetarii au primit noi creșteri de lefuri de la Măria Sa Vodă Iohannis în vreme ce țara moare de foame. Nu de puține ori la propriu deja.

Oameni care n-au absolut nimic – nici măcar o tuse – sunt ținuți câte 3 săptămâni în spital pentru că e posibil să aibă chinavirus. Și după aceea externați ca vindecați și plasați în arest la domiciliu.

Încasările la buget s-au prăbușit deci dacă e să vină vreun „val de covid” nu vor fi oricum bani pentru a-l susține. De unde să dea Statul?

Întreaga situație actuală este o nebunie fără margini în cea mai fericită interpretare. De fapt, e o scuză pentru a se fura și mai mult și de a ține prostimea în case de frica lui Hapciu19. Și, desigur, pentru a-și satisface Klaus Iohannis și Ludovic Orban setea nestăvilită de putere.

Și, colac peste pupăză, dictatorul ne-a anunțat că trebuie să murim de tot de foame și să mai stăm o lună închiși ca vitele.

Între timp, ONG-iștii de casă ai PNL precum și idioții utili ai propagandei rusești și chinezești, alături de activiștii plătiți foarte bine de Uniunea Europeană se ocupă fie cu cenzurarea celor care totuși refuză să trăiască cu frica lui Hapciu19 sau răspândesc idioțenii menite să tâmpească poporul și mai mult.

Și nu care cumva să pui întrebări, să te îndoiești sau să arăți că această nebunie numită „carantină” deja ucide mai mult decât chinavirusul. Că ori ești raportat de postacii PNL ori pus la zidul infamiei de ONG-iști dubioși care fac platforme de turnat vecinii ca pe vremea Securității. Sau, cine știe, poate chiar ajungi cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Pentru că, se știe, dacă mori de foame e mai bine decât dacă mori de Hapciu19.

AJUNGE!

Pe 16 aprilie, Iohannis va trebui să meargă la Parlament pentru a cere permisiunea prelungirii stării de demență urgență.

Aici poporul trebuie să aibă un cuvânt de spus. Să le scriem parlamentarilor noștri! Să le explicăm cum se vede din comunitățile noastre – aspru lovite de distrugerea economică a cărei vină o poartă în mod explicit și fără de tăgadă Klaus Iohannis și Partidul Niciodată Național Liberal.

România nu e formată din corporatiști, activiști ONG-iști ai dezinformării și speculatori la bursă care pot „lucra de acasă” – ci din oameni simpli care au nevoie să-și hrănească familiile. Nu poți tunde „de acasă”. Nu poți construi „de acasă”. Nu poți săpa șanțuri de acasă. În unele județe Miliția amendează oamenii pentru că merg la muncă. Până când?

Descarcă fișierele PDF, localizează parlamentarii din județul tău și scrie-le acum!

Putem face diferența! De criză economică nu scăpăm. Dar ÎNCĂ putem evita foametea generalizată.

Încă o lună de stare de demență ne va trimite direct în 1989.

Puteți consulta aici câteva modele de e-mail-uri pentru inspirație.

#HaiLaTreabă!

Lista cu adresele de e-mail ale membrilor Camerei deputaților [PDF]

Lista cu adresele de e-mail ale membrilor Camerei Senatului [PDF]

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.