Un nou scandal pe Euthyrox

2030. La 10 ani de la instaurearea Republicii Liberale Române, în continuare există oameni care încalcă normele pandemice punând astfel în pericol siguranța tuturor.

Un nou videoclip șocant a apărut aseară pe platforma Liberalbook (fosta Facebook, recent naționalizată de CNSSU). În videoclip se poate vedea o coadă de muncitori bugetari libertarieni la o farmacie din Orașul Merkel(fostul oraș Sibiu). Spre capătul cozii se poate vedea și auzi un grup infracțional de trei oameni strigând: ”Dați câte un comprimat de Euthyrox d-ăla, să ajungă la toată lumea!”

Digi24, televiziunea de Stat, raportează:

Astăzi în Orașul Merkel s-au încălcat din nou normele de protecție sanitară, muncitorii vorbind în public și crescând astfel cu 0,0000000000000236% șansele de a transmite Covid19. Reichsminister Tătaru va susține o declarație în această seară. Este de așteptat să fie instituită starea de urgență pentru minimum 21 de zile în Orașul Merkel după acest incident.

„Este regretabil că întocmai niște muncitori bugetari libertarieni au ales să comită o asemenea încălcare gravă a normelor pandemice. Îi așteptăm la spital!” a declarat din costum hazmat pentru Digi24, Luminăția Sa Raed Arafat.

„Incredibil unde s-a ajuns. Alături de comitetul tehnico-științific am muncit zi și noapte în ultimii ani să aducem Euthyrox în România și uite cum suntem răsplătiți. Partidului și Guvernului nu-i sunt nici astăzi suficient recunoscute meritele pentru cele întreprinse întru bunăstarea poporului. Mai ales cei care benficiază de programul Euthyrox ar trebui să fie recunoscători că în 2020 Partidul i-a salvat de la gravul pericol de a tuși. Cu atât mai mult că e vorba de muncitori bugetari libertarieni.” – a declarat Ludovic Orban la finalul vizitei de lucru la unitatea de producție Romarmask, unde se vor produce măștile FPR500, cea mai nouă și mai eficientă generație de măști din lume, cu investiție de la poporul chinez.

Președintele Etern, comandantul suprem al forțelor armate și secretarul general al Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis s-a declarat mâhnit de faptul că netrebnicia anarhiștilor cu soldă de la Partid îl constrânge acum să semneze un nou decret de instituire temporară a stării de urgență, chiar în orașul Merkel.

Sursele noastre afirmă că Președintele nu a fost încă informat de incidentul de la Putina de Sus – una dintre puținele localități cu primar PSD. Reamintim cititorilor că un cetățean vigilent a postat pe Reddit în urmă cu două zile o serie de imagini care par să arate că primarul localității are un stoc de nu mai puțin de 21 de comprimate de Euthyrox. CNSSU s-a autosesizat în acel caz și o anchetă este în desfășurare.

Chiar și astăzi, în 2030, principala problemă rămâne PSD, după cum corect remarca și domnul Dan Barna, recent reales ca președinte al formațiunii Uniunea Salvăm România cu Liberalii (USRL). Până nu scăpăm de PSD, nu ne mai facem bine!

Să privim însă și partea bună lucrurilor: Astăzi este permisă o vizită la Biserică pe an – de Paște. Un progres important față de anul 2020 când, din păcate, Președintele Etern a fost nevoit să interzică Paștele pentru a evita munții de cadavre și înmormântările, salvându-ne astfel de la tragedia de a tuși.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi un nou record de infectări. 8 oameni au fost testați pozitiv, cu 100% mai mulți față de ziua precedentă, stârnind noi îngrijorări în structurile de Partid și de Stat.

Reamintim că la 10 oameni testați pozitiv intră în vigoare Ordonanța Militară nr. 327189678 care stabilește noi restricții, printre care suspendarea furnizării utilităților începând cu Internetul și electricitatea între orele 21:00 și 6:00 pentru a încuraja statul acasă și sporul natural.

Lucian Vâlsan on Youtube
Lucian Vâlsan
Not particularly nice. Mostly libertarian-conservative. Founder of the Freedom Alternative Network.