Convoiul Libertății Ziua 3: Astăzi se va protesta la IAȘI

Debutat pe 10 februarie, Convoiul Libertății în România își continuă drumul prin țară pentru a strânge susținere dar și participare pentru convergerea spre Piața Victoriei din Capitală programată pentru 18 februarie.

Ieri Convoiul a oprit în Tecuci, Bârlad, Vaslui și Bacău.

În municipiul Bacău un grup de tineri (majoritatea liceeni) furioși pe faptul că le sunt răpiți cei mai frumoși ani atât prin restricții inutile asupra vieții sociale cât și prin politica extremistă și aiurită a ”școlii online” s-au alăturat Convoiului și au promis că vor fi la București pe 18 februarie.

În cursul zilei de astăzi Convoiul va opri în următoarele orașe:

ROMAN: ora 9:45, parcare Kaufland (intrarea în oraș dinspre Bacău)
PIATRA NEAMȚ: 10:45-11:00 – Parcarea de la Sala Polivalentă
TÂRGU NEAMȚ: 13:00 (tranzit)
PAŞCANI: 13:30 (tranzit)
TÂRGU FRUMOS: 14:00 (tranzit)
IAŞI: 15:30-16:00, întâmpinarea cu mașini a convoiului se face în zona centrală a parcării Carrefour ERA, următoarea destinație fiind Piața Unirii.

În municipiul Iași convoiul va zăbovi ceva mai mult fiind plănuit un eveniment ceva mai amplu în Piața Unirii.

Pe plan internațional se prefigurează apariția mai multor convoaie în SUA care să conveargă spre capitala Washington DC. Între timp, Emmanuel Macron, care acum o lună voia să ”enerveze nevaccinații cu orice preț” acum brusc îndeamnă la calm și spune că toți trebuie „auzi și respectați” la auzul veștii că mai multe convoaie se îndreaptă spre Paris.

Redacția
Redacția Freedom Alternative