Învățămintele anului 2020

1. Media mainstream și giganții Internetului sunt niște marionete care pot face și desface politica globală, pot ascunde sau mima catastrofe, în fine, pot jongla cu mințile întregii omeniri. Și sunt, în totalitate, de partea Stângii.

2. Corolar: nu există nici un fel de canal media care să fie al Dreptei. Tot felul de marionete, gen Fox News, care mimează orientarea de dreapta, pentru ca în momente critice să-și arate adevărata față, sunt mai nocive decât oficinele recunoscute ale Stângii.

3. Partidele politice mainstream – absolut toate, și în întreaga lume! – sunt infectate cu viruși marxiști, sunt niște marionete care joacă o piesă cu un scenariu dictatorial care are în centrul lui resetări socio-economice cu iz de genocid împotriva întregii specii umane, care apare în scenariul ăsta pe post de plagă pe fața planetei.

4. Justiția este o marionetă, care înăbușă orice încercare legală de împotrivire la ce fac marionetele de mai sus.

5. Orice fel de organism statal (sau supra-statal, ca Uniunea Europeană, Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Națiunilor Unite, etc.) este doar o marionetă a Stângii – sau o gașcă de marionete, dacă vreți, în cazul unor tumori maligne ca UE sau ONU.

Acestea fiind spuse, ce ne rămâne de făcut? Adevărul, atât cât mai poate fi găsit, se afla pe paginile UNOR bloggeri, în rapoartele UNOR cercetători, sau în luările de poziție ale UNOR persoanalități, și toți aceștia au în comun faptul că sunt independenți și necontrolați de Stânga și, mai ales, iubesc libertatea.

Poate că vor fi și greșeli în ce scriu ei, dar nu făcute din răutate și dorința de a înșela – de cele mai multe ori, surprinzător ținând cont de resursele lor financiare și materiale reduse, oamenii ăștia sunt infinit mai aproape de adevăr decât întreaga medie mainstream. Se fac auziți cu greu, pentru că sunt cenzurați de giganții Internetului, linșați mediatic de media mainstream, batjocoriți de politicienii partidelor mainstream și, uneori, chiar pedepsiți de justiția-marionetă a Stângii. Dar sunt auziți!

În rest, ne rămâne fie să plecăm capul, să încovoiem spinarea, și să devenim cetățeni-dronă model, așa cum sunt deja mulți dintre semenii noștri; fie să ne dăm seama că nu mai avem nici un sprijin, nici un aliat, nici un organism care să ne vrea binele, și să ne luăm destinul în propriile mâini.

Dacă vrem să fim liberi, dacă vrem să lăsăm copiilor noștri o lume liberă, trebuie să ne trezim la realitate, să începem să construim lumea din rădăcini, să luptăm împotriva Răului care s-a încarnat, de două secole și ceva, în ceea ce ne-am obișnuit să numim Stânga.

Trebuie, în primul rând, să-i sprijinim pe cei care încearcă să țină Adevărul la suprafață. Să subscriem la canalele lor video, la blogurile lor, să-i ascultăm, să-i citim, chiar dacă nu suntem 100% de acord cu ce transmit ei. Pe lângă asta, să nu uităm că ce fac oamenii ăștia nu se poate face fără bani. Trebuie sa donăm, atât cât putem, pentru că altfel tot sprijinul nostru este sublim, dar nu ține nici de foame, și nici nu plătește găzduiri pe serverele Internetului…

Și dacă pe oamenii ăștia trebuie să-i sprijinim, în aceeași măsură trebuie să întoarcem spatele mediei mainstream. Trebuie să dezinstalăm aplicațiile lor de mobil, să nu le mai vizităm website-urile, să nu mai cumpărăm presa lor tipărită, să nu mai intrăm pe canalele lor TV.

Lăsați media mainstream să rămână cu cetățenii-dronă, care de acolo iși iau bruma de gânduri care le mai trece prin mințile atrofiate de slogane, mantre și meme.

Pe urma, uitați de partidele mainstream. Așa cum comuniștii ajunși la putere nu mai pot fi dați jos prin alegeri, la fel și cu aceste partide-marionetă: când virușii marxismului intră în ele, nu mai pot fi vindecate, indiferent cum s-ar încerca asta. Uitați-vă în jur, spre partidele mici, niciodată băgate în seamă la alegeri. Și dacă nu găsiți nici unul care să fie clar de partea Dreptei, atunci trebuie să ne organizăm în noi partide, aruncând la gunoi personalitățile-marionetă care mimează că ar fi de partea Dreptei. Totul nou, din rădăcini!

Pentru ca ăsta este cel mai important învățământ al anului 2020: nu mai putem fi înșelați. Răul a ieșit complet la lumină, și tot ce mai trebuie să facem este să aflăm cine trage sforile acestor marionete, pentru a putea să luptăm împotriva păpușarilor din umbră, indiferent dacă este vorba despre o haită de miliardari psihopați, de China, de Rusia, sau de toate astea la gramadă.

Poate o să reușim în lupta asta, sau poate o să fim învinși. Dar chiar dacă om sfârși învinși, măcar să fim învinși în timp ce luptăm!

Sorin Dumitru Dobrilă
Un om de pe Facebook. Don't skate on me.